RODO w CBM Test

RODO w CBM Test

Dbamy o bezpieczeństwo Twoich danych osobowych!

Administratorem danych osobowych audytorów na portalu tajnyklient.com jest CBM Test z siedzibą w Gdyni przy ul. Wioślarskiej 5. W razie jakichkolwiek pytań związanych z przetwarzaniem danych, zachęcamy Cię do kontaktu z Administratorem danych w siedzibie naszej firmy lub pod albo adres e-mail: daneosobowe@cbmtest.pl

Twoje dane osobowe zbieramy i przetwarzamy w celach związanych z badaniami tajemniczego klienta takich jak rejestracja i posiadanie konta na portalu tajnyklient.com, realizacja badań tajemniczego klienta, wypłatę wynagrodzenia na podany rachunek bankowy

 

Nasze badania dotyczą różnych tematów i są realizowane w różnych miastach Polski , z tego powodu posługujemy się tzw. profilowaniem, mającym na celu przesłanie zaproszenia do badania tylko do osób które mogą być nim zainteresowane..

Twoje dane osobowe będziemy przechowywać przez okres posiadania przez Ciebie aktywnego konta na portalu tajnyklient.com. Nie będziemy przetwarzać Twoich danych po wycofaniu przez Ciebie zgody lub po złożeniu sprzeciwu, w sytuacjach, gdy takie uprawnienie przysługuje.

Posiadasz prawo  dostępu  do  treści  swoich  danych, żądania  ich  sprostowania, usunięcia,   wniesienia sprzeciwu, ograniczenia  przetwarzania, przeniesienia danych do innego administratora albo  skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych gdybyś uznał(a), że przetwarzanie  Twoich danych  osobowych narusza przepisy.

W każdej chwili możesz też wycofać wyrażoną zgodę. Jej wycofanie nie wpłynie na zgodność z prawem przetwarzania Twoich danych osobowych. W każdej chwili możesz też złożyć  sprzeciw wobec profilowania. Oświadczenie o wycofaniu zgody oraz sprzeciw należy kierować do nas pod adres siedziby podany na początku tej wiadomości albo adres e-mail: daneosobowe@cbmtest.pl.

 

  • Autor: Konrad Samula
  • Dodane: 26 czerwca 2018


  • Udostępnij:

Ostatnio dodane

Głosowanie

Czy podoba Ci się nasza nowa strona?

  • Tak (67%, 137 Głosów)
  • Nie (24%, 49 Głosów)
  • Nie mam zdania (9%, 19 Głosów)

Liczba głosów: 205

Loading ... Loading ...

Najczęściej czytane